Johnny Bravo er en animeret tv-serie, der blev sendt på Cartoon Network fra 1997 til 2004. Det er historien om en mand, der har boet i sine forældres kælder i årevis og er tvunget til at få et job som bygningsarbejder. Han tilbringer sine dage med sine venner, prøver at finde kærligheden og har mange skøre eventyr.

Showet blev skabt af Van Partible, som også gjorde stemmen til Johnny Bravo, og medskaberen Joe Murray. Serien blev produceret på Hanna-Barbera animationsstudiet i Australien.

## Sektionsemne: Hvordan Johnny Bravo blev et ikon

Sektionsnøgleord: Johnny Bravo scorecitater, tegneserieikon

Introduktion:

Johnny Bravo er en animeret tv-serie, der blev sendt på Cartoon Network fra 1997 til 2004. Det er historien om en mand, der har boet i sine forældres kælder i årevis og er tvunget til at få et job som bygningsarbejder. Han tilbringer sine dage med sine venner, prøver at finde kærligheden og har mange

Hvem er Johnny Bravo, og hvad er så sjovt ved ham?

Johnny Bravo er en animeret karakter, der blev skabt af Hanna-Barbera til deres tv-show. Han er en muskuløs mand med en lang, rød multe og et tykt, brunt skæg.

Johnny Bravos slagord er "Du siger ikke!" og han bruger det ofte, når han hører noget overraskende eller chokerende.

Johnny Bravos personlighed kan beskrives som højlydt, selvsikker og selvsikker – men ikke særlig lys. Han har en tendens til at blive voldelig, når han bliver rigtig vred eller frustreret.

Dette afsnit vil dække følgende emner:

-Hvem er Johnny Bravo

-Hvad gør Johnny så sjov?

-Hvad er nogle af hans mest berømte citater?

-Hvad er nogle af hans mest ikoniske øjeblikke?

Fremstillingen af showet

Showet blev skabt af Van Partible og Larry Huber. Showet handler om en mand, der ikke har nogen anelse om kvinder, og hans oplevelser med dem.

Showet er fyldt med referencer til popkultur, såsom "scorecitater" fra Johnny Bravo-tegnefilmen.

Johnny Bravo i Pop Culture

Johnny Bravo er en amerikansk animeret tv-serie skabt af Van Partible for Cartoon Network, og den anden af netværkets Cartoon Cartoons.

Showet handler om en muskuløs ung mand ved navn Johnny Bravo, som bor i en fiktiv by kaldet Dixieland. Showet blev skabt af Van Partible, som tidligere havde arbejdet på en anden original serie af Cartoon Network kaldet Dexter's Laboratory.

Johnny Bravo og popkultur

Hvorfor Johnny Bravo altid vil være et tegneserieikon

Johnny Bravo er en tegneseriefigur, der første gang optrådte i tv-serien "Johnny Bravo" og er stemt af Jeff Bennett.

Her finder du mere information om c.

Denne artikel vil diskutere grundene til, at Johnny Bravo altid vil være et tegneserieikon. Det vil også se på nogle af hans bedste øjeblikke i showet, og hvad der gør ham så populær blandt folk.

Konklusionen på denne artikel er, at Johnny Bravo altid vil være et tegneserieikon på grund af hans popularitet som tegneseriefigur og hans vittige personlighed.